Nimetön

Runoilija Pieni aalto

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keski-ikäinen kookas naisinsinööri
 

Syksyinen päivä
hitaasti kulkea
Hämärää
ja iltakin tulossa
istun kotona
sisällä
liikkumatta
haikeuden täyttäessä mielen
Kävit
Viivähdit hetken
Sanoit minulle
että pelkään
ihmisiä
Totta
Vain entiset tutut
ovat tervetulleita

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot