Minä tahdon takaisin

Runoilija kuplivainen

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kukaan ei voi löytää uusia valtameriä, ellei uskalla kadottaa rantaa näkyvistään
 

Sinä iltana OLIN MINÄ,
minun ajatukseni, olemukseni ja vaatteeni,
sinä iltana tulit sinä,
sinä aamuna olit sinä,
sen jälkeen en ollut enään minä.

Selite: 
sinäsinäsinäsinä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot