Paniikki

Runoilija Revitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 17:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei enempää kuin kaikki
ei vähempää kuin ei mitään


Pieniä suuria unelmia, linnun lailla lentäviä haaveita.
 

ethän tee, ethän edes hipaise
niin monesti olen pyytänyt
nähnyt, ettette ymmärrä
monesti asiaa
yksin pimeässä itkenyt

tyynylle kertonut kipeitä asioita
kissakin saanut osansa kyynelistä

älä pidä kiinni, älä koske
en pysty, en tahdo, en kykene
tiedä, että tahtoisin kyetä
usko pois, että haluaisin
joskus jopa enemmän kuin muuta

mutta usko myös
kun pyydän

älä syvennä
toisen tekemää haavaa

siinä ei vielä ole edes arpea

älä lyö mustelmaan

Selite: 
Anteeksi, olen pahoillani, olen vihainen, hämmentynyt. Miksi juuri minä, miksi juuri minulle?
Kategoria: 
 

Kommentit

Oot lahjakas kirjoittamaan
vaikeistakin asioista, niistä kaikkein
vaikeimmista..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Revitty sydänsuruja 14.4.2008 6 Runo
Revitty Paniikki 9.5.2007 1 Runo
Revitty mitä? 24.5.2007 1 Runo
Revitty epäusko 27.11.2007 5 Runo
Revitty stressi 15.4.2007 1 Runo
Revitty talvi 9.10.2007 3 Runo
Revitty itseys 25.11.2007 1 Runo
Revitty kadota maan alle 3.9.2007 2 Runo
Revitty Joku 9.10.2007 1 Runo
Revitty Koulu 3.9.2007 0 Runo