stressi

Runoilija Revitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 17:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei enempää kuin kaikki
ei vähempää kuin ei mitään


Pieniä suuria unelmia, linnun lailla lentäviä haaveita.
 

muttakun
ne tunnit tuntuvat loppuvan kesken

ja levoksi aiottu hetki
kuluukin
vielä sen yhden tärkeän asian parissa

ylikierroksilla
sielua myöten, se ei
yöksikään tahdo nukahtaa

niinmontaasiaapyöriipäässäetteiniitäosaalaskeakaan

voisinkohan
vielä yhteen paikkaan revetä?

Selite: 
...kun ei ihminen osaa taukoa pitää eikä levätä, vaikka tietää sitä tarvitsevansa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Puti mäkään en osaa, mut opetellaan?
Kesä on ihan pian, vaikka se olis
kuinka täynnä, se on kuitenki kesä.
Me tehdään siitä aina parempi
kuin edellinen.
Kyllä me pärjätään.
kohta helpottaa, usko.
<3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Revitty epäusko 27.11.2007 5 Runo
Revitty itseys 25.11.2007 1 Runo
Revitty Joku 9.10.2007 1 Runo
Revitty kadota maan alle 3.9.2007 2 Runo
Revitty Koulu 3.9.2007 0 Runo
Revitty mitä? 24.5.2007 1 Runo
Revitty Paniikki 9.5.2007 1 Runo
Revitty stressi 15.4.2007 1 Runo
Revitty sydänsuruja 14.4.2008 6 Runo
Revitty talvi 9.10.2007 3 Runo