KAMPPAUS

Runoilija a8744b00de50dc260ad7768a0771d261

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2009
Viimeksi paikalla: 1.7.2019 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puhtaalta pöydältä kohti onnea.
 

tämä on edistystä;
asfaltti-ihottumista välittämättä,
olla juoksematta pakoon,
ennemmin juosta vastaan.
saat kaataa minut koska vaan;

kaatumalla opin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo. Ajattelin taklata :)

ihana asenne!
ihana runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot