kohi uusia seikkailuita...

Runoilija kynäniekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivottavasti tykkäätte perhosistani:)
 

Kuuntelen lähtölauluja hymy huulilla.

Kierrän vesilammikot ja arvaat, etten murehdi tätä eroa
arvaisit, jos kääntyisit katsomaan

en opeta sinua sanomaan hyvästi

ja niin mikään ei lopu kun ei mitään ollutkaan

kevyttä ja kuplivaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot