ajattelen sua...

Runoilija anamchara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoittaminen on terapiaa
 

mietin kauan
kuinka kertoa sulle
mietin kauan
miten näyttää sen voin
mietin kauan
ootko sä mulle se oikea
mietin kauan
...

vaikka vastaus oli jo saapunut
ennen kysymyksiäni :)

Selite: 
turha märehtiä tunteita ja pelkojaan. asiat tapahtuu omalla painollaan -halus tai ei... ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot