Kastepäivänäsi

Runoilija anamchara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoittaminen on terapiaa
 

Olet satakieli
ja sen laulu kaunein
Olet ruusutarha
ja kukat maan
Olet pieni alku ihmisen
Kuin taimen alku pienoinen

Olet kauneinta päällä maan
ja rakas meille aina vaan

Toivomme Sinulle onnea
ja annamme Sinulle tukea
kun lähdet maailmaa tutkimaan.

Kastepäivänäsi <3

Selite: 
Kummitytölle kastepäivän korttia varten
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot