on pakko laskea

Runoilija fumbling_jiggy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rajatilabipolaari jonka elämä pysähty joskus. Joskus olin onnellinen. En enää muista miltä onnellisuus tuntuu. En enää muista millaista on nukahtaa rauhassa.
 

Olen kävellyt taas
koko päivän
tätä samaa käytävää

Kohta on ilta
en halua nukkumaan
haluan ulos
beibidountjuuvannagou
soi radiossa
jes ai duu
mutta ovi pysyy lukossa

Haluan tanssia
haluan ulos
haluan elää

Nauraa ja puhua

Kaikki nukkuvat
tässä suljetussa talossa
mutta minun täytyy kävellä
on pakko liikkua

Ja laskea
koko ajan on pakko laskea
Täytyy laskea tunteja
seuraavaan ruokaan
minuutteja
seuraavaan tupakkaan
On laskettava sekunteja
sydämen lyöntejä

Haluan kotiin
kaupungille
kahville
kaljalle
ostoksille

Istumaan terassille
aurinkolasit päässä

Minä en ole sairas

Selite: 
Nämä eivät ole runoja. Nämä ovat harhaisen mieleni tuotoksia vihkosta lukittujen ovien takaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot