Nimetön

Runoilija fumbling_jiggy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rajatilabipolaari jonka elämä pysähty joskus. Joskus olin onnellinen. En enää muista miltä onnellisuus tuntuu. En enää muista millaista on nukahtaa rauhassa.
 

Hiljainen aamu

Villasukkien vaimea askellus
päätyikkunassa vieno kajo
kohta se nousee

Suihkussa muistan
taas sinut
ja olemassaolosi
vesi sekoittuu
kyyneliin

Nyt se jo nousee
sieluun saakka
yltämättä

Seitsemän tienoilla
alan vuotaa
verta ja kirjaimia
Pukeudun pinkkiin
sisällä on mustaa

Poltan savukkeen
kahdeksanneljätoista

Sinä. Olet. Poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voimakas hyvä runo

Vaikuttava Tunneruno.

 

Käyttäjän kaikki runot