kiihdytetty

Runoilija fumbling_jiggy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rajatilabipolaari jonka elämä pysähty joskus. Joskus olin onnellinen. En enää muista miltä onnellisuus tuntuu. En enää muista millaista on nukahtaa rauhassa.
 

On tammikuu
päivä kylmä ja kuulas
kaupunki kaunis

Olemisen hykerryttävä huuma
on ylitsevuotavaa
Edes jäätävä pakkanen
ei voi minua pidätellä
kun leijun
ympäri kaupunkia
syli ja sydän avoinna

Nälkäisenä imen itseeni
katuja ja ääniä
kasvoja
värejä
tunnelmaa

Epäröimättä sukellan
voimaa puhisten
ravintoloihin ja asuntoihin
kujille ja takseihin
Olen villi ja vapaa
kaupungin sykkivässä ytimessä

Hiuksissa tuoksuu
Sorbus ja vanilja
Ihoni alla
juoksee uusi veri

Olen koskematon
immuuni
kiihdytetty arjen yläpuolelle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot