Se kipu mun kyljessä

Runoilija fumbling_jiggy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rajatilabipolaari jonka elämä pysähty joskus. Joskus olin onnellinen. En enää muista miltä onnellisuus tuntuu. En enää muista millaista on nukahtaa rauhassa.
 

Se laulu soi mun päässä
mullonikäväsua
Tyhjää paperia mullon eessä
ja mullonvaanikäväsua

Ilman sua mä kuoriudun kokonaan
en selviä hengissä en säily
käpristyn karrelle
katoan pois

Ilman sua mulla ei oo mitään
mistä pitää kii
Ilman sua mulle ei jää mitään
paitsi kipu jäseniin
Anna mulle jotain
mistä pitää kii
Anna mulle sylisi
ja jään henkiin

Mulloikäväsua
eikä se mee pois
Se on se kipu mun kyljessä
laula se musta pois

Se laulu soi mun päässä
äänet tarttuu korviin kii
Mä oon sisältä ihan jäässä
ota mut syliin

Taas se sama sävel soi
kun kävelen kotiin
näen sut joka valoissa
ja matkalla kioskiin

Ohjaa mut suoralle tielle
tuu mun mukaan
Yksin mä meen oikoteitä
eksyn, meen hukkaan

Korjaa mut talteen sun taskuun
pidä hellästi mutta kovaa
Kato etten mä putoo
pidä hellästi mutta kovaa

Rakasta räsynukke ehjäksi
tee musta uusi
Se kipu mun kyljessä ei mee pois
rakasta mua nyt
laula se musta pois

Kauhee ikävä sua
ja se alkaa jo näkyy
en mä selvii hengissä
en osaa säilyy

Ilman sua mulla ei oo mitään
mistä pitää kii
Ilman sua mulle ei jää mitään
paitsi kipu jäseniin
Anna mulle jotain
mistä pitää kii
Rakasta mua nyt
ota mut syliin.

Selite: 
palanen laulusta...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot