Olen Sinulle Minä

Runoilija kuutamonlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Älä pelkää särkymistäsi. Ehkäpä juuri sirpaleistasi tavataan paras minäsi" "Suuruus ei ole koosta kiinni!"
 

Suojele minua elämältä
ettei minun tarvitse enää
juosta sitä karkuun.
Sovita askeleesi
minun askelieni tahtiin.

Tule, tässä on käteni.
Anna minun näyttää sinulle
elämän pieniä suuria ihmeitä.
Anna minun opettaa sinulle
miten ihastellaan pimeää metsää,
miten rakastutaan
kaupungin valoihin.
Kuinka ihmetellään
muurahaisten polkuja
niiden loputonta uurastusta.
Anna minulle mahdollisuus.

En lupaa olla täydellinen.
En lupaa olla aina kärsivällinen
tai toteuttaa kaikkia toiveitasi.
En voi luvata olevani
kaunis ja viisas.

Sensijaan lupaan sinulle olla Minä.
Lupaan olla tukenasi
vierellä elämän myrskyissä.
Ehkä olkapääni yli
maailmakin on vähän kauniimpi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot