Tuli rinnassa

Runoilija Metsänkeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eksyksissä omassa elämässäni
 

Tuhka täyttää sydämeni,
suonet tukkii hiljalleen,
tervaa valuu kyynelinä,
silmät mustuu hiiliksi.

Tuli rinnassa kytee,
saaden minut huutamaan.

Sinä olet minulle sytytin,
ja minä räjähdän,
sirpaleina ympäri seiniä pirskoutuen,
pitkin huonekaluja roiskuen.

Siihen sinun eteesi,
itseni paljastaen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot