Rautaportit

Runoilija Ganove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiomatonta tajunnanvirtaa.


Kuvaus itsestäsi? Lainaan Vilja-Tuulia Huotarista:

"Takki auki. Sydän auki."
 
 
    Oot niinkuin ne;
rautaportit keskellä sydäntalvea mihin jää kieli kii ja turhaa sitä on yrittää
irti repiä
niinkuin niihin portteihin suhun jää kanssa pala ihoa
Ja siinä sitä on pakkasessa täysin vereslihalla
Ja silti näinä pimeinä öinä mä maalaan susta saatana silmillä sonetteja seinille
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta. Paatos kaunistuu.

hyvää metaforaa, varsin sopivaa näihin pakkaslukemiin. tykkäsin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot