Nimetön

Runoilija Ganove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiomatonta tajunnanvirtaa.


Kuvaus itsestäsi? Lainaan Vilja-Tuulia Huotarista:

"Takki auki. Sydän auki."
 
Lounasaikaan kampuksella me
                             hukutaan
             Fjällräven mereen
     punaista, vihreää, keltaista ja sinistä.

Tiedän, tiedät minut.
Hukassa, hukkaan. hukasta,

Mutta tuoksi hetkeksi sinä
navigoit minut perille, ja gulassissakin on makua.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot