Rakastan.

Runoilija Asennevamma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2023 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.1.1990

Little girl, that talks too much
NEVER ENOUGH
 

Rakastinko
koko keholla
jokaisella sanalla
jokaisella katseella
jokaisena hetkenä?
Rakastin.

Rakastinko
huonoina päivinä
tappeluiden keskellä
epävarmuuden edessä
ilman varmuutta
huomisesta
tulevaisuudesta?
Rakastin.

Rakastinko
Sinua, minua, meitä
ja
jokaista hetkeä
jokaisena päivänä
tässä yhteisessä
elämässä?

Tarvitseeko edes kysyä?

Rakastin.
Rakastan.

Selite: 
<em> Augustana - Counting Stars </em>
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on vahvuutta. Jokaisen rakastin sanan kohdalla pääni ihan huusi sisällään tuon sanan, niin vahvana se kumpuaa runostasi!

 

Käyttäjän kaikki runot