Mitä jos

Runoilija Vesku75

Jos olisit pieni kumpu, niin silittelisin hellästi sinua poskelle.
Mutta jos olisit kukkula, niin raivaisin kaikki esteet edestäni ja kiipeisin syliisi. Jolloin voisimme katsoa toisiamme silmiin.
Jos sittenkin olisitkin vuori jossain laakson reunalla, niin kiipeäisin ylös. Jolloin syntyisi läpikuultava riemu ja saisin sanoa sinulle hiljaa kuinka tykkään sinusta. Mutta kuitenkin niin, että kaiku kuulisi sen ja toistaisi vahvasti sen. Jolloin kaikki kuulisi sen laakson reunalla.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!
Kiitos
Ihanan lempeä rakkausruno, tunne on hempeä.
Kiitos
♥ Kaunista
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot