Kanssasi

Runoilija Vesku75

Toisistamme kiinni pidetään
Laitettiin
Itsemme peliin.
Ja kun saan sanoa
rakas.
On haavani minun,
sinun.
Ja kipusi sinun, 
minun.
Nauraisin meiltä pois kaiken ikävän.
Ja jos pidät kiinni kovempaa.
En eksyisi enään pimeyteen,
sinun kanssa tahdon vielä syvemmälle mennä.
-V-
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyyttävää runoilua, tämä näyttää oikealta rakkaudelta.
Muokkasin hieman😃
 

Käyttäjän kaikki runot