kohta kaksi

Runoilija dejavu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2004
Viimeksi paikalla: 7.6.2016 17:36

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suurin osa runoistani on vain ajatuksia yhteen kasattuna, niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tai osalla ehkä.;)
 
Tykkään söpöillä
Viesti- vain kolme sanaa


" Odotan sinua kotona <3"


kerran seisoit ovellani, kun en ollut valmis siihen. Sen kerran muistan aina. Ensimmäinen kerta. Tulit ovesta sisään, olisihan ollut epäkohteliasta olla kutsumatta.


Minun asuntoni täynnä vaatteita
sohvalla
sängyn jalkopäässä
lattialla
myös alusvaatteita.


minua hävetti, mutta sinä et edes huomannut niitä. Minun siniset silmät, pyyhkeen pörröttämät hiukset. Olin sinusta kaunis.


Etsin kahvinkeittimen sinua varten, laihaa kahvia laihalle pojalle. Sanoit sen leikilläsi. Lopulta jätit kahvin lähes juomatta. Minua ei haitannut. Maistuit kahville. Minua ei haitannut.

Minun kodissani mies. Mukava mies. Ei pelkästään ystävä. Minun sängylläni mies. Ihana mies. Lähes ystävä jo.

onneksi sinäkin muistat sen kaiken, minun ei tarvitse paljastaa kaikkea.

Vieläkin onnellinen tässä kodissa. Mies kodissamme. Minun mies. Mies täällä kohta.

viinilasin äärellä
minun vierellä
mansikoita pöydällä
suudellaan

kunhan tulet kotiin.

Odotan
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtava! Kylmät väreet nousivat ja hyhuulille piirtyi! Rakkaus on ihana!

Aivan upea! Olipa todella hienosti maalattu tilanne ja tunne. Lämmin ja rehellinen runo. :)

Kohta 2 = < 3 ? :) Hiano runonen.

voi että miten kaunis...!

 

Käyttäjän kaikki runot