brytningen

Runoilija mirkku90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluat elämääsi lisää huolia, älä väistele amorin nuolia!
 

en gång var flickan trött på
deras gemensamma liv och sade irriterat
nu rymmer jag,
då viskade killen
jag följer med
en annan gång sade flickan
tala inte om oss vi är inte i hop
killen viskade att tyst,
och han har somnat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot