Surun maa& kannanotto

Runoilija yönkulkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

run to the shadow, falling to dreams, past, never wake up
 

En ymmärrä
tätä maailmaa
jossa taudit tappavat
ja suru leviää-
Nukutaan pois
tai
suruun tukahdutaan.
Heräämme kaaokseen
tai
tunteemme petämme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot