aurinkoista tietä

Runoilija yönkulkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

run to the shadow, falling to dreams, past, never wake up
 

Kulkiessani taas näitä tuttuja teitä,
on lämpö mielessäni.
auringon valo on taas palannut,
luoden päivistä kauneimman.
Ja minä itse,
miksi en olisi jälleen onnellinen.
onhan mulla siivet kantapäissä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi, ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot