vihuri liekki

Runoilija yönkulkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

run to the shadow, falling to dreams, past, never wake up
 

Olen kuin tuuli; puhallan elämääsi, sieltä mistä et arvaakkaan.
Ja kun oikein ymmärrät
ja viimein katsot havahtuen ympärillesi,
olen jo kääntynyt, jatkanut matkaani.
Sellainen olen, kuin sinäkin,
vihurina puhaltava liekki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot