syys ahdistusta

Runoilija yönkulkia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

run to the shadow, falling to dreams, past, never wake up
 

Maito lasissa
oli hapattunut
Kun yhtäkkiä yöllä
heräsin painajaisesta.
Kylmä hiki otsalla
mietin,
miksi piti käydä näin.
Miksi
vanhuus ei tule yksin
ja miksi kaikki katoaa.
Syys, talvi, voi älä mene,
jää vielä kevääseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot