Ennen nukahtamista

Runoilija *päivänkakkara*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniiden kuvien anna sydämiämme värittää unien maille tuudittaa. Anna sydämen verhoutua lämpimien sanojen peittoon joka pyyhkii silmistänne maalliset surut. Anna uuden aamun puhaltaa henki kauniinden kehojemme sisään ja tuntea nuoruuden riemu. Kertokaamme tästä heräämisen riemusta toisillemme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot