Rakkaalle ystävälle

Runoilija *päivänkakkara*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään minä valmistin meille kakun
hedelmällisen ja herkullisen

siroilla käsillä
asettelin
pienet valkoiset lautaset ja kultaiset lusikat pöytään

kakkuun kirjoitin sinun nimesi

vaaleanpunaisin kirjaimin

tiedän että hymyilet sen nähdessäsi
loistat kirkaammin
tähden lailla

istu siis alas
ja katso kauniisiin silmiini

tässä hetkessä hehkuu taika

pöytä on katettu meille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot