Ruusunnuppunen

Runoilija MarielCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Synnyit ihmeenä yllättäen
niin kauan kuin sinua toivoin
Teit minusta kauniin,
teit minusta puhtaan,
sisälläni sykkivä elämä,herkkä
Pienet varpaasi sylissäni
katselit viattomilla silmilläsi
Varjelin Sinua sylissäni.
Joka hetki tunnen Sinussa osan itseäni
joka hetki sen lämpimän yhteyden
joka hetki sitä uudelleen hämmästyen.
Äiti on hupsu ja välillä hauras,
äiti on kuin lapsi itsekkin.
Vaan ne hetket jotka kanssasi vietän
niistä lupaan tehdä ihmeellisen
Näytän Sinulle kauneuden,
pomin Sinulle kukkasen,
kerron että sadepisarat ovat taikahelmiä
ja että Sinä olet ihme,Sinä olet tärkeä.
En komenna,en huuda vaan voit nukahtaa syliini jos alat itkeä
En tee Minulle tehnyjä virheitä.
Tahdon sinun tämän tietävä,ruusunnuppu
elämän loistosta puhjennut taimi;Äiti rakastaa Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot