Monenlainen

Runoilija MarielCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Antakaa Minun rauhassa olla monenlainen
sillä siinä piilee aitous Ei mikään rajoitus
saa kangistaa persoonanan suurta maailmaa.
Ole hiljaa.
Älä sano mitään mitä luulet minun olevan
ei kameleontti sovi sinun yhden värisi kaavaan.
Olen paljon enemmän kuin mitä juuri nyt näet.
Antakaa Minun rauhassa olla ailahtelevainen
"Kylähullu!"
Kissa on tottunut.Kissa kiittää ja kumartaa..
Sen minkä tuhota piti Antaakin niin paljon voimaa!
Kissa nauttii.
Kuin evoluutio sisimmässä,hänet luotiin sopeutumaan.
Hajotettu taas luutuu.Erilaiseksi muuttuu.
Trauma jää,synnyttäen jotakin taiteellista.
Voiton riemun juhlaa nyt juhlitaan!
Ymmärtämättömyys ihmisten julmien ei saa ahdistaa.
Niin taivas,tuli maa On persoonallisuus vapaa
olemaan kaikkea mitä hengittää jaksat
ei mistään tarvitse tinkiä
ei mitään tarvitse valita
-saat kaiken
ei mikään sulje pois toistaan.
Pyörien koko olemisen riemussa
onnen kyynelissä,sateessa
usvassa,myrskyssä,paisteessa
Siinä kaikessa mikä on muodostunut paineessa
Jokaisen sateenkaaren värin heijastava timantti.

Selite: 
Runo kertoo vaikeuksien kääntämisestä voimavaraksi. Omana itsenä olemisesta,vaikka sattuisikin olemaan dissosiaatiohäiriöstä kärsivä multipersoonallisuus! :`D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot