Kukkienrepijä

Runoilija MarielCat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljit niityllä talloen.Riistit kaiken minkä pystyit.
Erään ruusun taitoit väkisin,revit
sormin likaisin katkaisit.
Viimassa kasvanut villiruusu
se kasvoikin takaisin
herkkä mutta vahva niin se oli kuitenkin.
Niin ilkimys luuli että hän tappaisi kauneuden pois
kuten muun kuin villiruusun se siten tärvellä vois.
Nyt vahvempana pensas kukoistaa
ei sitä voi ryöstäjä alistaa
Jää ilkimys vaille valtaa kun kajosi taistelijaan.
Minä olen se ruusu.
Pyyhin haavat ja häpeän pois.
En Minä Sinua pelkää
tulen katsomaan silmästä silmään
kun paha saa palkkansa ja toteutuu oikeus.
Sinä olet kukkienrepijä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot