Kun viini on loppu

Runoilija sinatra~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katsoin viinilasin läpi kuuta
ja mieleeni tuli
aurinko, jonka jälkeen
ajattelin tulta.
Sitten mietinkin jo naisia
ja kaikkia muita vaarallisia esineitä.

Näillä keskiyön piknikeillä
minulla on usein tapana
assimiloida
ja antaa viinin turruttaa
loogiset ajatukset.

On helppo kuvitella vierelleen toinen,
voin melkein nähdä kuinka syöttäisin hänelle viinirypäleitä,
punaisia, Chilessä kasvatettuja ja
viiniä varten poimittuja.

Kuun valossa ei oikein ole lämmin
ja sen mentyä pilveen
pimeässä nurmella istuessa
vähän pelottaa
ja tekisi mieli sytyttää tuli,
etenkin sen jälkeen kun viini on loppunut
ja koti on kaupungin toisella äärellä.

Selite: 
Psykologian kirjoituksiin lukiessa kehityspsykologian muistiinpanojen joukosta löytyi jotain kummallista tekstiä vaarallisista naisista.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo :)) todella hyvää työtä

hieno runo :)) todella hyvää työtä

 

Käyttäjän kaikki runot