Peikko ja poika

Runoilija Crush

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

matkalla kohti korkeakoulutettuja unelmia.
 

Tyttö-Peikko aivan heikko
löysi pojan kauniin, soman
ihastui heti ja tukan letille veti,
että poika tuo tulis tytön luo.

Mutta arvaas mitä, no juuri sitä,
Poika soma oli toisen oma
hän lähti pois, kuka nyt onnen tois
tuolle tyttö-peikolle, hyljätylle, heikolle.

Selite: 
Asiat etenee välillä omalla painollaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot