plää

Runoilija psyche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

LEHMÄTKIN LENTÄÄ!


mulla on hömppä kamu!


"don´t believe a word"


swaeg swaeg swaeg!!!


zee roovers, zee roovers!!


jefferson airplane: today


jeff buckley rocks my huge ass!!


automatkat


Zombie Zombie Zombie!!!


Taidan olla aina kaksi vuotta liian myöhässä.


You´re in my head, so I need it. QOTSA.


Peace, love, death metal


 

Ajattelin aina, että minussa on kaksi puolta
Äidin ja isän,
ja niiden taistellessa minusta
ja minussa
minusta ei koskaan tule yhtä

Ja se repii,
kun minun täytyisi osata olla,
ja löytää kaikki puoleni
ilman sattumuksia,
kohtaloon koukutettuna

Haluan, haluan, haluan
ja tahdon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot