Et näe kun mä tuun

Runoilija psyche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

LEHMÄTKIN LENTÄÄ!


mulla on hömppä kamu!


"don´t believe a word"


swaeg swaeg swaeg!!!


zee roovers, zee roovers!!


jefferson airplane: today


jeff buckley rocks my huge ass!!


automatkat


Zombie Zombie Zombie!!!


Taidan olla aina kaksi vuotta liian myöhässä.


You´re in my head, so I need it. QOTSA.


Peace, love, death metal


 

Jos sun hiukset valahtaa sun silmille,
ja sun suusta pääsee hymy
tai lähtee nauru

Ja sun farkut oli pesty
mäntysuovalla ja harjalla
Mökillä,
kun juoksit ne päällä järveen

Se ei tainnut olla sun mökkisi,
mutta kahlasit rantaa
ja unohdit kuinka vesi kantaa

Jos sä pidät mun päätä
ja kuiskaat tai olet hiljaa
kun kaipaan vastauksia eniten

Ja sä naurat ja pidät mua pilkkanasi
Sä silti sädehdit siinä
auringon välkkeessä,
eikä kukaan saa koskaan tietää

Ja sä voit olla mitä vaan,
mä en kerro kuitenkaan
Sun risaisissa farkuissa tai
paljaalla iholla
ei ole mun merkkejäni

Jos sä heilautat kättäsi
tai nostat leukaasi
ja annat mun kuvitella,
että sattumaa ei ollutkaan

Ja sun käsi siinä,
missä ei saisi olla,
mun on pakko vaihtaa jalkaa

Ja sun selkä kaukana,
hyvä niin,
ei puhuta enää koskaan

Jos sä naurahdat,
sun hiukset valahtaa sun silmille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot