Nimetön

Runoilija Mandymarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinut tehtiin täydessä rakkaudessa

tähtien takana pilvien lomassa,

odotin sinua malttamattomana,

halusin tietää millainen olet

ja kun katsoin silmiisi ensimmäisen kerran

minä tiesin,

olet minun oma

niin soma

ikioma

sinun vuoksesi antaisin henkeni

sillä vain naurusikin pelastaa aina päiväni

oikeastaan,
pelastit minut tietämättäsi

sinä teet elämästäni ainutlaatuisen

niin kauniin värisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi pursuaa vanhemman rakkautta ja lämpöä.
Pidin.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot