Nimetön

Runoilija Mandymarie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähde pois minusta
en halua sinun olevan
osa minua
senkin takiainen

joka lähdet pois vain
viinapullon avulla

mikä odottaa

pöydällä avaamattomana

puren huulta
olen vahva

saan sinut pois muutenkin

olematta arka

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot