Nuppineulassa

Runoilija syntinen suu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2020 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.1974

 

Istuimme ihastellen,

ihmetellen öistä valomerta Tampereen yllä

Illastimme yhdessä perheenä
Keskustellen rauhallisesti
Kiittäen kauniisti

Äitikin sai osansa
"Olet ihana ja niin kaunis"

Olin pakahtumaisillani
rakkaudesta
seuratessani heitä

Kahta tervettä, suloista, hyväkäytöksistä lasta

Kosketimme kolmisin palaa taivasta

Minä ja viiden vanhat villiviikarit

Selite: 
Lasten kanssa myöhäisillallisella "ykköset päällä" Näsinneulassa, joka sai uuden nimen heiltä:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten ihanasti kirjoitettu, tunteen vahvuus sai aikaan kylmät väreet. Tämä kosketti.

Ihana teksti. Kolisi tuoreelle äidille:)

Äidinrakkaus mikä olisi ehdottomampaa.

Ihana tuokiokuvaus.
Tuollaiset hetket säilyy mielessä ja niihin voi palata sittenkin kun lapset ovat jo isoja.

 

Käyttäjän kaikki runot