Satuttavia sanoja, koskemattomia kosketuksia

Runoilija syntinen suu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2020 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.1974

 

Silmäni,
jotka Sinua palvoivat

Käteni,
jotka alati ihollasi vaelsivat

Kieleni,
joka himosta huulillesi tiensä löysi

Suuni,
joka korvaasi salaisuuksia kuiski

Vartaloni,
joka allasi nautinnosta värisi

Jalkani,
jotka ympärillesi lopulta kietoutuivat

..minusta

sinuun

rakkaudesta..

On hiipunut
silmieni liekki käsieni kosketus

kieleni kokeilunhalu

On sulkeutunut suuni vaiennut vartaloni
lepäävät levottomat jalkani

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksi pieni kuolema.Tiedän.

Se on rakkautta ja hyvin sen piirtelet sanoillasi, valitettavaa jos on loppu.

Voi, tuollaisten tunteitten jälkeen kaiken loppuminen tuntuu entistä tuskallisemmalta Z*

Wau. Tämä on tosi hieno ja upea, niin todellinen. Ah <3 ..ja hyvää syntymäpäivää =)

 

Käyttäjän kaikki runot