LähempänäKuinUskonkaan

Runoilija syntinen suu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2020 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.1974

 

Hei herra yläkerran isäntä, mä se täällä vaan!
Olis pari ihanpikkupikku toivetta, ehdiks kuunteleen?

Kuka se ällötunteellinenidiootti on,
joka käskee rakennella niit
syvänsinisenmakeanvaaleanpunaisen


[just se vauvojenhuoneensisustusväri]

sävyisiä pilvilinnoja vielä kolmekymppisenäkin?

[Juu juu, ei tartte vääntää veistä haavassa
No tiedäntiedän, olenolen kolmekymmentäyksjapuol]

Mut palataas juttuun,
et mitenkään vois niinkutotaalisenpysyvästi deletoida sitä mun elämästäni?



[Nooh musta se vois vaik imeskellä tivolissa hattaraa, turhalle kaverille turha työkin olis paikallaan..]

Niin tai sithän se vois edes yhdenvaivaisenkerran ottaa vastuun tekemisistään ja tulla mun kaa elää näit uudelleenrakennuspäivii, okei?


[Juu juu, oikees oot, vuosistahan siin puhutaan
Mut relaisit säki vähä, anna ny mun uskotella, ettei tää nyt niiiiinniiiiin kauaa vie]

Mut ei musta kovinpahaehdotus vaiks itte sanonki, eiks jeh?

Hei mikä vastaus toi nyt sitten oli?!

Ei mul oo aikaa satuiluun, mä mikään lumikki oo..

Selite: 
You can run, but you can not hide
Kategoria: 
 

Kommentit

Uhanan persoonallisella tyylilla kirjoitettu teksti. Ja tiedäthän mieli ei vanhene ruumiin kanssa:)

hauskan poikkeava siitä mitä mä täällä oon lukenu
pidin kovasti tost jutusta....

 

Käyttäjän kaikki runot