Sääntöjen kertausta

Runoilija syntinen suu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2020 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.1974

 

Aloita aamusi
rasvasieppareilla ja 10% mustikkakeitolla
[ekalle yökit ja toiselle kielenlipaisut]

Laittaudu
tuhannen ja yhden erilaisen purnukan kera
[vain mennäksesi töihin]

Vilkaise peilistä
vielä kerran ennen oven kolahdusta
[ihan kuin se mitään muuttaisi]

Pidä auton hanskalokerossa
ihan vaan kaikenvaralta huulipuna ja harja
[omaksi iloksi tietenkin]

Hymyile ja hurmaa
missä tahansa oletkin
[vaikka kuinka ketuttaisi]

Ja muista taas se rasvasieppari!

Vapaa-ajalla kohota kuntoa
hikoillen verenmaku suussa body pumpeissa
[jotta näyttäisit kiinteältä kanssasisariesi vierellä]

Illalla suihkun raikkaana
vietä tunti peilin edessä
[itsekritiikkiä joka ajatus täynnä]

Ja ennen kuin kaivaudut peittosi alle
valitse vaatteet valmiiksi
[voit edes nukkua illuusiossa, että ne ovat parhaat seuraavaan päivään]

Niin ja muista taas se helevetin rasvasieppari!

Selite: 
Sinkkuelämää, ei sen enempää :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja naisenelämää :) Oikein paljon onnea syntymäpäivän viettäjälle. Tänään. Joka päivä.

Siinäpä alkua sinkkuelämän oppikirjalle... Hyvä =) Mutta jos ihan totta puhutaan, niin liiallisen epätoivoisiin toimiin on todennäköisesti turha ryhtyä. Saattaahan sitä tietysti vaikka huomata rasvasiepparilla miehenkin pyydystävänsä..

Hienoa =)

tää on hauska ironinen irrottelu! ja hemmetin hyvä
sellainen:)

Onhan tämä huumorilla kirjoitettu...onhan;) Sait hymyn kareilemaan suupielissäni:)

Hienoa, pätee myös ei-sinkkunaisiin. Kun tarpeeksi kauan elää, niin säännöt päätyvät mappi - ööhön, onneksi.

naiset! ;-) hehe...
no joo...havaitsen tässä roppakaupalla myös ironiaa.

*naur* Juu-u, sinkkuelämää parhaimmillaan (pahimmillaan..?).

Sellaista se on- sinkulla pitää olla täysvarustus päällä joka hetki jos se oikea tulisi vastaan! älä heitä toivoasi!

 

Käyttäjän kaikki runot