sydän kivikova

Runoilija luonnonlapsonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienen pieni, kuin sieni.
Näkymätön,särkymätön.
Minut poimit,
voitit.
 

Sydämestä tullut
kylmä ja kova
Olisipa hänellä
joku ikioma

Ilmeettömät kasvot
ei tunteita näy
Seinällä kello
hiljaa se käy

Aika käy
valuu hukkaan
Ketään ei näy
ei nuppu puhkee kukkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uh, löydän oman "nuoruuden" kirjoittamisen saraltani näistä sun runoista. Kovin samanmoista tekstiä, kuin minun vanhemmat runot. Mm, kiehtovaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot