Kammottavasti ihastunut

Runoilija luonnonlapsonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienen pieni, kuin sieni.
Näkymätön,särkymätön.
Minut poimit,
voitit.
 

Kuinka sen sanoisin
ääneen sen kertoisin

Salaa sinua katselen
hiljaa päässäni haaveilen

Tunneilla sinua vilkuilen
tiedäthän tunteen sen
kun on joku ihminen niin kaukainen
ajatus pyörii "haluan sen"
Vaikka lähellä olet
tunnetta tätä poden

Valitan, olen ihastunut
olen tunteesta tästä vähän kauhistunut
Et sä ole musta kiinnostunut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot