Opiskelemaan

Runoilija luonnonlapsonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienen pieni, kuin sieni.
Näkymätön,särkymätön.
Minut poimit,
voitit.
 

Mitä onkaan tää
alitajuntani piipittää

Elämä muuttuu pian
saan uuden vankilan

Paikkakunnasta toiseen
en tiennyt pystyväni moiseen

Pian tulee uusi selli toveri
tuleekohan siitä hyväkin kaveri

Uutta tietoa syytöksiä ja petoksia
tiilenpäitä laskemaan
mitä tästä tuleekaan?

Selite: 
Muutin opiskelemisen vankila muotoon
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot