onneako?

Runoilija luonnonlapsonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienen pieni, kuin sieni.
Näkymätön,särkymätön.
Minut poimit,
voitit.
 

Niin kaunista ja särkyvää
on onneni tää

En uskalla sitä kehittää
kun tulee elämä ja todellisuus käsikkäin
ei kukaan pysty mulle selittää
kun ne kaksi kaiken pistää väärinpäin

Mut salaisesti uskallan unelmoida
onnea saan toivoa
unissa saan elämöidä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot