kaukana ja lähellä

Runoilija luonnonlapsonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienen pieni, kuin sieni.
Näkymätön,särkymätön.
Minut poimit,
voitit.
 

Mitä on se rakkaus
kun yö ei nää aamua
aurinko ei nähdä kuuta
vesi ei herätä tulta
kuuluu kuiskaus

melkein sua kosketan
en löydä sua pimeästä
olet lähellä mutta niin kaukana.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot