Etkö ymmärrä?

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

Etkö ymmärrä,
kuinka revit mun sydäntä?
Pala palalta revit sen sisintä.
Vaikkei sydäntäni ole kullasta taottu,
on se tunteilla valettu.
Et voi sisintäni muuttaa,
se pysyy ja tulee aina olemaan,
vahva ja täynnä rakkauden sanomaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eivät ne ihmiset ymmärrä joiden haluaisit ymmärtävän.
Kaunis runo, nosti kyyneleet silmiini.
Muistuttaa omia tuntojani ja omaa epätoivoista rakkauttani.

 

Käyttäjän kaikki runot