Voima

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

On sieluni niin hauras ja herkkä,
pienessä sydämessäni on reikä.
Enkelin siipi ihoani koskettaa,
se kauniilla valollaan minut parantaa.
Sytyttää toivon minuun uudelleen,
antaa voimaa nousta jaloilleen.
Kuin merkkinä käynnistään,
laskeutuu höyhen hänen siivistään.
Uskon siemen on kylvetty
ja suru on jälleen poljettu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot