Lisko

Runoilija 03c623eb5a90c126ec7aa097a0c829cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 14:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole väliä sillä, miten ihminen kuolee, mutta kylläkin sillä, miten hän elää.— Samuel Johnson
 

Miten elämän värityskirjan voisi loppuun värittää?
Värit loppuivat aikoja sitten
elämän syysmyrskyn aikaan.

Ei kukaan lainaa metsän peikolle värejä,
saa vain nuhteita siitä,
että oli tuhlaaja.

Peikko laski:
1+1=1

Kunnes löysi päivänsäteen,
joka väritti värityskirjan loppuun.

Pyytämättä.

Selite: 
Rakkaalla vaimolleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Sie kirjoitat ihanasti näitä.

Awwwwww <3

Vaimoni <3

Sie kirjoitat ihanasti näitä.

Awwwwww <3

Vaimoni <3

 

Käyttäjän kaikki runot