In Memoriam

Runoilija Sallallaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän juoksee yhä välissä puiden
punatukkansa hulmuten.
Hän on poissa silmistä muiden.
Minä kadota häntä en.

Hänen äänensä kuuluu yhä
hellästi kuiskaten.
Muille hiljainen on pyhä.
Minä yksin kuulen sen.

Hän hymyilee jatkuvasti
mua rohkaisten jatkamaan.
Minä omaan hautaani asti
hänet povessa kantaa saan.

Selite: 
Sydänystäväni muistolle, hänen, joka palasi minuun kuolemaan. ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Saat tunteet hyvin esiin. Ystävyys on osa pyhyyttä. Kiitos tästä.

Olen lukenut tätä monenmonta kertaa. Hiljaisena luen keinuvia säkeitä, taitavaa sanojen juoksutusta. Ja sisältöä.

kerassaan upeaa tekstiä!

 

Käyttäjän kaikki runot