Nimetön

Runoilija Viallinen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

perushöhlä
 

Rakkauden meressä jokainen pisara on arvokas.
Aallot sielun rantoja hyväillen.
Ja sade elvyttää nääntyneen puutarhani.
Sydämesi lahja maailmalle.

Selite: 
Satu-Marialle
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis pieni runon pätkä.

 

Käyttäjän kaikki runot